Xiaomi Mi TV stick – Мнение

От няколко месеца използвам това устройство на моя телевизор и бих искал да споделя Xiaomi Mi TV stick мнението си за тази симпатична джаджа.


Виж актуална цена

Xiaomi Mi TV Stick е чудесен начин да превърнете всеки телевизор в смарт телевизор. Той се предлага с дистанционно управление и има вградена функция за гласово търсене. Mi TV Stick има и HDMI порт и може да се използва с телевизор, който има HDMI порт. Това е чудесен начин за гледане на онлайн съдържание на телевизора. Устройството е чудесен подарък за всеки, който обича да гледа телевизия.

xiaomi mi tv stick 1 of 3

Защо си го купих?

Имам телевизор, който поддържа максимална резолюция Full HD. Естествено той не е смарт, а искам да имам възможност да стриймвам музика и видео от интернет. На пазара има много подобни продукти, но избрах Xiaomi именно заради авторитета на бранда.

Какви предимства има Xiaomi Mi TV stick?

  1. Възможност за използване на приложения като YouTube, Spotify, Facebook и др.
  2. Стриймване на видео от телефон или лаптоп директно на телевизора.
  3. Няма нужда да се захранва с допълнителен контакт ако телевизора има USB порт.
  4. Удобен за тренировки чрез различни спортни приложения или YouTube.
  5. Може да гледате IPTV телевизия чрез апове като Kodi, Da player, и др.
  6. Възможност за инсталация на други приложения и игри от Play Store TV

xiaomi mi tv stick 3 of 3

Няма как да не отбележа два недостатъка, които ми наравиха впечатление:

  1.  Устройството има само 1 гигабайт RAM памет. В интерес на истината процесора е добър и не виждам някакви затруднения за сега, но при използване на по тежки приложение може да започне да сече.
  2. Наличното място във устройстовото е 8 гигабайта, като няма опция за поставяне на допълнителната памет карта или свързване на флашка. Взимайки предвид факта, че операционната система използва около 4 гигабайта за нас остават още 4 като свободни.

Заключително мнение

Xiaomi Mi TV stick има редица предимства, които го правят чудесен избор за тези, които търсят достъпно и лесно за използване устройство за стрийминг. Той е с HDMI захранване, което означава, че може да се използва с всеки телевизор, и се предлага с широк набор от предварително инсталирани приложения, включително популярни услуги за стрийминг като Netflix и Amazon Prime Video. Той има и дистанционно управление с гласово управление, което улеснява управлението на TV стика, без да се налага да използвате традиционно дистанционно управление.

Виж още:
Смартчасовник Аmazfit GTR 3 мнение

Default image
Kristiyan
Аз съм любител на технологиите и тяхното развитие. Обичам да пазарувам всякакви джаджи и да следя начина им на употреба в дългосрочен план.
Articles: 9