Revolut Мнение – удобна и функционална дебитна карта

Revolut е компания, която предлага мобилни банкови услуги в целия свят и набира популярност навсякъде. Причините за това са добрите условия, която финансовата платформа предлага. Може да се регистрирате и да си поръчате дебитна карта Revolut безплатно. Всичко става чрез приложение, което се предлага на много езици, включително и български език.

Предимства на безплатният Revolut акаунт са:

 • Безплатна сметка в Обединеното кралство
 • Безплатна сметка с IBAN в евро
 • Безплатно прехвърляне на пари между Revolut абонати (чрез тел. номер).
 • Изпращане на пари по сметка (IBAN) без такса.
 • Безплатно теглене на пари без такса от банкомат – важи за тегления до 450 лв. или общо 5 транзакции.
 • Безплатно превалутиране на валута – ограничен до 2000 лв. на месец.
 • Възможност за крипто търгуване като финансовата платформа предлага все повече криптовалути.
 • Нотификация в приложението при всякакво движение по акаунта
 • Отскоро компанията работи като лицензирана банка в България. Виж повече
 • Подробен анализ на разходите

Научете повечеПосетете сайта на Revolut

Финансовата платформа е доста гъвкава и чрез приложението можете да следите за какво и кога харчите пари. При покупка направена с картата веднага получавам нотификация на телефона.

Аз лично предпочитам да я използвам като пазарувам от китайски магазини, защото някои български банки слагат такси на покупки извън ЕС. Също така услугата ми е полезна, когато се налага да правя плащания по банкова сметка и искам да избегна каквито и да е такси.

Как да си направя Revolut регистрация

Регистрацията става сравнително лесно и отнема няколко минути. Необходимо е да извършите следните стъпки.

 1. Регистрация с телефонен номер
 2. Въвеждане на вашите лични данни
 3. Снимка на личната карта
 4. Селфи снимка
 5. Изчакване от Revolut да потвърдят информацията (при мен отне около 15 мин)

Други предимства на карта Revolut

карта Revolut 1 of 1

Ново въведение е да може да изпращете пари по име, както и да изисквате такива от друг номер. Една от най-любимите ми ползи на приложението е това, че като се извърши транзакция веднага получавам нотификация на телефона си.

Лично на мен много ми допада възможността да си създам сейф за спестявания като има опция, която се нарича закръгляне. Ако платите сметка 21.15 лв. от приложението ще ви вземе кръгла сума, в случая 22 лв. Останала сума от 0.85 лв. ще се добави към сейфа ви за спестявания.

Друг плюс е възможността за създаване на виртуална карта. Чрез нея мога да пазарувам в сайтове, на които не се доверявам напълно и не бих искал да ми изтече информацията при хакерски пробив.

Много хора, които пътуват използват карта Revolut поради ред причини. Превалутирането е една от тях, като можете да смените пари по всяко време спрямо реалния курс в момента. Ако решите да надградите плана си срещу месечна такса получавате допълнителни екстри, като застраховка например.

Научете повечеРегистрация

Default image
Kristiyan
Аз съм любител на технологиите и тяхното развитие. Обичам да пазарувам всякакви джаджи и да следя начина им на употреба в дългосрочен план.
Articles: 9