Aлиекспрес картини по номера

Рисуването по номера ми се стори забавен и интересен начин да сътвориш нещо красиво без да се изисква особенно голям талант. Именно затова реших и да го пробвам. Взех си комплект Алиекспрес и като пристигна веднага го почнах. В комплекта намерих:

  • картината разчертана на фигури с номера
  • необходимата боя за всеки номер
  • 3 четки различни по големина
  • приставка за закачане на стена
  • допълнителни инструкции

Ето и някой наличните модели:

Линк към продукта: Към Алиекспрес

Като разгледах по-добре в китайските магазини видях че се предлагат различни модели по размер и рамка. Също така повечето имат и ниво на трудност, което ви съветвам да погледнете. Също така много от направи си сам картините са за деца.

Понеже още рисувам картината не мога да кажа колко време отнема, но така като гледам ще прекарам повече от 10 часа за да успея да боядисам всички фигури с номера.

Поне на мен много ми харесва, тъй като рисуването ме кара да се чувствам спокоен. А като стане време за окачване на стената ми е по приятно да закача нещо, за което съм положил труд. Определено ще си взема още поне 1-2 картини да запълвам свободното си време.

Default image
Kristiyan
Аз съм любител на технологиите и тяхното развитие. Обичам да пазарувам всякакви джаджи и да следя начина им на употреба в дългосрочен план.
Articles: 9