Sony WH-CH710N мнение – Безжични слушалки на достъпна цена

За около 160 лева слушалките са чудесен вариант за всеки, който иска добро активно шумоизолиране на достъпна цена. Използвам този модел вече над 3 месеца и затова пиша това Sony WH-CH710N мнение. Макар че има недостатъци, като цяло това все пак е солиден чифт безжични слушалки, които бих препоръчал на всеки, който не иска да дава много пари за това.

Предимства

  • До 35 часа слушане на музика с едно зареждане
  • Бързо зареждане – за 10 минути зареждане може да слушате 60 минути музика
  • Безжично свързване с Bluetooth и NFC (за Android телефони)
  • Добро ниво на шумоизолиране
  • USB type-C порт за зареждане
  • Добър микрофон за разговори
  • Удобен дизайн с възможност за сгъване

Свързване на Sony WH-CH710N с телефон

слушалки Sony WH CH710N 1 of 3

Можете да свържите слушалките Sony WH-CH710N по два начина. Първо, можете просто да задържите бутона за захранване за няколко секунди, след като го включите. Оттам слушалките ще влязат в режим на сдвояване и вие просто можете да намерите устройството в Bluetooth настройките на вашия смартфон. Вторият начин е чрез NFC – ако имате телефон с Android, можете да го задържите до логото NFC на лявата слушалка и на телефона ви ще се появи малък изскачащ прозорец, който ще ви попита дали искате да се свържите със слушалките.

Ако все пак нямате възможност да се свържете по този начин, а искате да си използвате слушалките, може да използвате кабела и да ги закачите към вашия настолен компютър например. В кутията ще намерите кабел за свързане, както и USB type-C кабел за зареждане.

Как е звука на Sony WH-CH710N?

Използвам тези слушалки над 3 месеца и съм много доволен. Всеки ден или слушам музика, или тренирам, или провеждам разговор на работа и съм супер доволен от звука, особенно за тази цена. Слушайк хип хоп в Spotify се наслаждавам на баса и силата на звука. Ако съм навън шумоизолирането ми е много полезно, но понякога и губя ориентация като не чувам колите покрай мен.

слушалки Sony WH CH710N 3 of 3

Много добра оценка за батерията

Животът на батерията тук е чудесен. Слушалките на Sony не са известни с това, че пестят от батерията, и тези не правят изключение. Компанията твърди, че можете да получите 35 часа постоянно възпроизвеждане. При моя тест на батерията с включено активно шумоизолиране измерие над 41 часа постоянно възпроизвеждане. Освен това слушалките имат и функция за бързо зареждане. Така че, ако забравите да заредите Sony WH-CH710N, преди да излезете през вратата, само 10 минути на зарядното устройство ще ви осигурят солидни 60 минути възпроизвеждане.

Как се управлява многофункционалния бутон?

На слушалките Sony WH-CH710N ще намерите няколко бутона, който на пръв поглед са лесни за разбиране. Модела разполага с многофунциален бутон, който работа по следния начин:

Натискане Мултифункционален бутон
Едно натискане
Пускане / Пауза
Затваряне / Отказване обаждане
Отговаряне на обаждане
Едно натискане и задържане
Смарт асистент
По време на изходящо повикване превключете от слушалките към телефона
Отказване на обаждане
Две натискания
Прескачане към следващата песен
Три натискания
Прескачане към предишната песен
Едно натискане, второ натискане и задържане
Превъртане напред
Две натискания и трето натискане със задържане
Превъртане назад

Заключение

Ако искате да похарчите до 200лв или по-малко, Sony WH-CH710N определено ще ви свърши работа. Слушалките имат прилично шумопотискане, удобна подложка и солиден живот на батерията. Въпреки че в никакъв случай не е задължителна покупка, той е сериозен претендент за всеки, който не иска да харчи твърде много от бюджета си.

Вижте още:

Amazfit GTR 3 мнение – топ смарт часовник на достъпна цена

Default image
Kristiyan
Аз съм любител на технологиите и тяхното развитие. Обичам да пазарувам всякакви джаджи и да следя начина им на употреба в дългосрочен план.
Articles: 9